Despre Noi

MISIUNE:

 

Traducem si transpunem nevoia d-voastra de locuire si ambient intr-un proiect personalizat de arhitectura, design si urbanism, prin creativitate si daruire, imbunatatind in acelasi timp viata si conditia social-umana.

Oferim clientilor nostri o paleta larga de servicii in domeniul proiectarii pentru diverse tipuri de cladiri in functie de programul de arhitectura: rezidential, comercial, industrial etc. (case, case de vacanta, locuinte colective, cladiri de birouri , spatii comerciale, cladiri de cultura/cult, hale industriale etc.)

In functie de nevoile d-voastra, fie ca este vorba de consultanta de arhitectura, proiectarea unei cladiri, amenajarea unui spatiu interior, autorizarea si/sau relevarea unui imobil existent, designul si proiectarea corpurilor de mobilier, amenajari exterioare si peisagistice, sau proiectare urbanism (P.U.D.-uri, P.U.Z.-uri etc), noi va asiguram de calitatea, eficienta si promptitudinea serviciilor prestate, precum si de totalul nostru devotament pastrand totodata un tarif rezonabil.

Cu un aer proaspat si dinamic, optimisti, ne propunem sa venim cu un plus de valoare arhitecturala in orice proiect pe care il realizam. Facem asta, prin modul de abordare al temei date, intr-o maniera impecabila, descrisa de simplitatea planimetrica si volumetrica, fara a ignora valoarea estetica, si, poate cel mai important pentru dumneavoastra, costurile la care s-ar putea realiza constructia.

Ne straduim sa pastram acel echilibru in raport cu functiunea, structura, estetica si costurile, fara a neglija, sau omite, niciunul dintre acesti parametri. Astfel, dorintele si visurile legate de locuire, exprimate de d-voastra, vor fi traduse si transpuse in mod concret prin proiectul nostru de arhitectura.

 

Apycom jQuery Menus